100% BAC Bench of Assosiated Coaches

Bienvenue au B.A.C. !

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-10-2018 11:32:53

morton93
Membre
Date d'inscription: 10-10-2018
Messages: 0

nike sko tilgjengelig

https://cdn.runrepeat.com/i/nike/24812/nike-air-presto-women-s-shoe-grey-wolf-grey-white-wolf-grey-0227-600.jpg


Denne moderne nike sko tilgjengelig fortolkningen smelter verdenene til den uklare Air Presto og Nike's innovative Flyknit-teknologi for å skape en mid-top-versjon, helt utrustet i vevet.


Etter å ha nike sko counter rabatt passet med stylingen så vi avslørt på Nikes innovasjonstopmøte tidligere i år, legger forlengelsen av den soklignende øvre seg komfortabelt sammen med utmerkelser fra fotball, basketball og sist, skateboarding-kategorier.

Kreativ Markedsføringsstrategi

Ved sin nike sko varmt salg opprinnelige utgivelse i 2000 ble det innført totalt 13 farger, og hver ble gitt et forseggjort kallenavn til hint på deres colourway og fremstille en persona for hvert par.


Dette tjente Nike Air Presto som et godt grunnlag for salgsfremmende aktivitet, som i utgangspunktet kom i form av animerte TV-steder produsert av Dylan Lee for Wieden & Kennedy. De 13 kallenavnene var: Brutal Honey, Trouble at Home, Unholy Cumulus, Shady Milkman, Rabid Panda, Orange Monk, Jack Makrell, Migrene Fly, Presto Bill, Catfight Shiner, Rogue Kielbasas, Abdominal Snowman og en siste trettende Colourway som aldri var gitt en moniker.


http://www.weibeast.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com