100% BAC Bench of Assosiated Coaches

Bienvenue au B.A.C. !

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-10-2018 10:38:22

ererxnfnf
Membre
Date d'inscription: 10-10-2018
Messages: 1

nike cortez herren

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2017/07/nike-cortez-dark-team-red-696x463.jpg
nike schoenen 2018 Dus begon hij zijn eigen loopschoenen te kruipen en probeerde hij verschillende materialen en ontwerpen uit. Hij riep een paar van zijn Oregon-lopers in om te dragen, testte de schoenen en gaf feedback, waaronder een jonge miler uit Portland, Phil Knight genaamd.

nike schoenen damen kopen Veertig jaar later is de Cortez gestopt met zijn loopbaan, maar nog altijd een van de populairste vrijetijdsschoenen van Nike. De Cortez bevestigt de kwaliteit en biedt nog steeds een ongeëvenaard comfort, ondersteuning en duurzaamheid. Het zit op een rubberen buitenzool met visgraatmotief en heeft een dikke tussenzool van schuim, die wordt gebruikt om maximale demping te bieden in het lichtste ontwerp dat mogelijk is. Oorspronkelijk alleen verkrijgbaar in leer, is de Cortez nu verkrijgbaar in suède en nylon voor een scala aan stijlmogelijkheden.

nike schoenen herren goedkoop Debuterend tijdens de Olympische Zomerspelen 1972 in München, Duitsland, werd de Nike Cortez een onmiskenbaar icoon, gedragen door team USA, als de eerste loopschoen ontworpen door Nike mede-oprichter Bill Bowerman. Bowerman, een atletiektrainer uit de Olympische klasse, stelde zich een schoenmaker voor in de uitvoering van de baan en comfortabeler dan welke andere schoen op dat moment ook. Hij vond dat atleten een weerbestendige en duurzame hardloopschoen nodig hadden, ontworpen voor afstand, training en weglopen.

nike cortez herren Het was dat simpele idee dat het silhouet voortbracht dat een van de belangrijkste aspecten werd van het succes van Nike, Inc. Door ongekende schokdemping onder de snelste voeten in de rennende wereld te zetten en goed te presteren met de stedelijke scènes van Los Angeles, wist de Cortez snel werd de meest populaire trainingsschoen in het land.

http://www.schoenenbeste.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com