100% BAC Bench of Assosiated Coaches

Bienvenue au B.A.C. !

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-10-2018 07:15:42

Kaileyvan
Membre
Date d'inscription: 10-10-2018
Messages: 2

zapatillas salomon mujer slab

Vanntette tekstiloverdeler vil inkludere hver fot i lettvekt, salomon zapatillas mujer noe som bidrar til å holde føttene tørre og varme når du slår opp glatte løyper. Anti-rusk nett og en gusseted tungen forene for å avstøte sparket opp smuss og støv samtidig som du opprettholder åndbarhet, noe som gir et bedre og sunnere miljø for føttene dine til å trives i. Quicklace-teknologien gjør det mulig for brukeren å skape en sikker passform, og de kan da bli stuvet trygt unna i skoens blonderlomme, integrert for å forhindre snagging / tripping situasjoner.

En slamvakt skjørter på skoens underlag for å bevare det salomon sense pro 2 hombre og forhindre tilstopping mens du spretter gjennom slurvet bakken, mens en slitesterk PVC-tåseforsterker forsterker skoens verdig stand ved å forsvare føttene mot røtter, bergarter og andre generelle farer. Sensifit teknologi benytter syntetiske overlegg, som samarbeider med Quicklace-systemet, for å cradle foten i tettsittende, tilpasset komfort; bidrar til å forankre deg til mellomsåle og redusere slipp i skoen, slik at du kan nyte glatte, distraheringsfrie skritt.

Den øvre delen av Speedcross er zapatillas salomon mujer slab laget av et tekstilt stoff som er vanntett, og bidrar til å blokkere vann fra å komme inn i skoen. Åndbar Mesh har også blitt brukt i overkonstruksjonen som er ypperlig pustende og hurtigtørking, slik at kjølig luft strømmer hotel i skoen samtidig som varm luft slippes ut, og holder derfor innsiden av skoen kjølig, tørr og behagelig. Et QuickLace-festesystem er lagt til Speedcross som gjør at brukeren raskt og effektivt kan tilpasse skoenes passform og følelse for en komfortabel og sikker passform.

En Lace Pocket har blitt lagt til skoen, zapatillas salomon rx baratas slik at blonder slutter å bli gjemt bort pent for å redusere forandringen av hak og tåre som ofte oppstår på robuste stier. En syntetisk hette har blitt lagt til tåområdet på skoen for å beskytte fotens forside mot mulig skade som kan skyldes løs og grov terreng som finnes på stien. En ClimaSalomon Membrane har blitt lagt inn i skoen som blokkerer alt vann selv i tunge nedturer for å holde foten og innsiden av skoen helt tørr og behagelig

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com