100% BAC Bench of Assosiated Coaches

Bienvenue au B.A.C. !

Vous n'êtes pas identifié.

#1 30-09-2018 08:56:14

CCSDUFEW
Membre
Date d'inscription: 30-09-2018
Messages: 3

adidas i-5923 Sort

https://sneakerstudio.hu/hun_pl_adidas-Originals-N-5923-Iniki-Runner-Cls-Cq2337-ferfi-sneakers-cipo-13964_2.jpg
arkiver sko i nike sko et rent, moderne design. Hovedtræk omfatter en strikket mesh konstruktion med premium suede overlays og en fuld længde en Boost mellemsål. Farvebanen, som vi ser ovenfor, er færdig i alle sorte i hele øvre med hvide accenter på de tre striber branding, tongue branding og hæl fan. Højdepunktet på denne farveway er det faktum, at Boost mellemsålen også er lavet i sort.


Tro mod formlen af ​​de modeller, der informerer den, har nike sko 2018  silhuetten en strikket mesh konstruktion med premium suede overlays på toboxen, blonder-systemet og hælen. Den tonale serrated 3-stripes mærke komplet sko er den nostalgiske æstetik, afrundet med vigtige Trefoil logo branding på hæl panel og tunge og I-5923 sko detaljer på siden. Dette placeres så øverst på en Boost mellemsål værktøj

Lanceringen vil blive tilbudt i to adidas i-5923 farvevejsvalg af Mørkeblå / Clear Sky-Gum 3 og St Pale Nude / Cardboard-Gum 3. Silhuetten blander fortiden med nutiden, da hver øvre tjener som en ode til de tre striberes tidligere dage med BOOST-dæmpningen afspejler dagens teknologi. adidas trefoil-logo er føjet til tungerne med I-5923-stempelet lige over signaturet Three Stripes logo på siderne.


og silhuetten kommer nu i adidas i-5923 Sort en lys Ice Pink colorway senere i denne måned. Den åndbar strækmaske er farvet i den dristige nuance, mens kontrasterende beige / tan suede overlays skaber et flot tofarvet farveskema. Endelig fuldender en hvid Boost mellemsål og sort gummi ydersål designet.
http://www.lobeskoruns.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com