100% BAC Bench of Assosiated Coaches

Bienvenue au B.A.C. !

Vous n'ętes pas identifié.

#1 20-09-2018 08:03:26

fanyae@msgden.com
Membre
Date d'inscription: 20-09-2018
Messages: 2

Nike Air Max Thea Billiga

Nike Air Max Thea Sko på nätet Även om konstruktionen och materialen inte kommer att vara lika lyxiga eller premium som i Air Jordan 1 Pinnacle-samlingen, är det ingen tvekan om att samma tema och koncept används på skon. Alla tre modellerna kommer i lyxiga tonalerbjudanden som är täckta i svart eller Light Bone tillverkad av ett mjukt premium läder. Att lägga till mer av en premie känner sig till skon är det faktum att det inre fodret och innersulan också verkar komma i läder mode. Tonal branding och snören kompletterar den monokromatiska utseendet på skon, medan en ljus benfärgad mellansåle visas på alla tre modellerna.

Nike Air Max Zero Tokyo kommer att förenas med några fler silhuetter som en del av Nike: s nyaste Nike Air Max Thea Dam populära för damerna. Dessutom kommer Air Max 90 Ultra Shanghai, Air Max 1 Ultra Paris, Air Max BW Ultra London och Air Max Thea Ultra New York att ansluta sig till Air Max Zero. Varje par kommer med tydliga färger som representerar en viss kulturell aspekt av varje stad. Det första paret att släppa är Air Max 1 Paris som släpper den 16 mars. Det kommer sedan att följas av Air Max 90 Shanghai den 17 mars, Air Max BW London den 18 mars och slutligen Air Max Thea den 19 mars. En vecka efter Air Max Thea ser vi utgåvan av den rosa Air Max Zero den 26 mars.

Medan en tonal iteration av Nike Air Max Thea köpa online i University Red tidigare erbjöds, presenteras en annan återgivning av kvinnomodellen, även om den här gången får en ny kontrast. Består av en övre axel med övre axel med tonala syntetiska överlag som adderar tåhatten och vampen, är det slät läder också på sidopanelerna och hälräknaren, som har perforeringar för att tillåta andning. Med den avgörande tonen som är utbredd i sin helhet smyckar kontrasterande svarta accenter innerfodret, tungfliken, snören, Swoosh-varumärkena, dra flikar och frontpartiet av dess yttersåle.

Vänd huvudet i sommar med Nike Air Max Thea Billiga "Neon Green". Genomträngda i ögonfångande flashkalk och neongrön, är denna andningsbara löpare perfekt för sommaren med nät och syntetmaterial på övre. En kontrasterande vit mellansula har en Air Sole-enhet för att dämpa under sommarloppet. Även om Nike Air Max Thea har släppt ut i några stora herrar iterationer, verkar den lätta silhuetten vara mycket mer av en kraft när det gäller dess kvinnors centrala utgåvor. Med den här "Bright Mango" färgvägen trycks den teorin framåt, med en vildtillgänglig tonalbas som exekveras i andningsbara material för en bekväm varm väderlek.

Otvivelaktigt en mindre diskuterad siluett än en som har viss allure, Nike Air Max Thea Rea kan bli skalad tillbaka just nu eftersom det i slutändan är en varm vädersko. Och med det varmare klimatet i horisonten är Nike Air Max Thea "Fireberry" både ett snyggt och funktionellt alternativ att säga minst. Utformad i andningsbyggnadskonstruktion med en kudde tung phylon mellansula nedan, tar detta kvinnors centriska par till den ständigt populära fireberryfärgen för ögonblicklig överklagande när det behövs mest under vår / sommarsäsong.

Du kan kolla in detaljerna på www.skortmall.com

https://www.skortmall.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/a/fa-1138-01.jpg

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com