100% BAC Bench of Assosiated Coaches

Bienvenue au B.A.C. !

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

Kaileyvan
10-10-2018 07:12:08

Arbetet er en ekstremt behagelig og tørr løp, salomon trail løbesko dame uansett hvor hardt du slår sporet. Øvre er også lett og slitebestandig, med svært slitesterke materialer som brukes i områder med høy slitasje, for å minimere skader på skoene dine fra steiner og grener. Den slitesterke PVC Toe Box gir ytterligere holdbarhet og støtbeskyttelse. Tillegget av en anti-Debris Nylon uppers og en Gusseted Language gir brukeren ytterligere beskyttelse ved å hindre småstein og annet rusk hotel i skoen og forårsaker ubehag.

Eksternt har Speedcross 4 GORE-TEX Salomon Quicklace-systemet, salomon x ultra prime fjellsko salg som gir en trekkspenning for sikker passform og lett på / av: Bare dra Kevlar-strengen og skoen lukkes jevnt for bedre passform, noe som gir presisjonsjustering og en sikker lås ned. En Lace Pocket har også blitt inkludert i designet for å gi brugervenlig oppbevaring og hindre at snørene dine kommer i veien eller blir skadet mens du er på stien. Sensifit teknologi fungerer sammen med Quicklace-systemet for å holde foten fra mellomsålen til snørebåndet for å gi en stabil, presis og tettsittende passform for forbedret støtte.

Den øvre salomon xa pro 3d gtx wide herre er tryg av Speedcross 'slitebestandige Anti-Debris-nett, som er laget av svært slitesterke materialer for å beskytte brukerens fot og sørge for at skoene tåler vanskeligheter med å løpe på stien. Anti-Debris-nettverket virker i samklang med gusseted Tongue for å gi ytterligere beskyttelse mot småstein og andre gjenstander som kommer hotel i skoen og forårsaker ubehag.

Mellomsålen er utformet og konstruert med lydhør i tanke. salomon rx dame rabatt norge om skapt Speedcross Vario's mellomsåle for å gi støttende komfort, samtidig som man beholder en lettvekt. Mellomsålen bruker en dobbel fusjon av Salomons proprietære LT Muscle og Injected pute systemer. LT Muscle gir lett, høy holdbar pute, mens Injected EVA gir myk pute gjennom hele lengden på skoen.