100% BAC Bench of Assosiated Coaches

Bienvenue au B.A.C. !

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

sadyereilly
06-10-2018 08:02:07

https://sneakernews.com/wp-content/uploads/2014/10/nike-air-tech-challenge-ii-gs-black-hyper-crimson-gym-red-01.jpg


De nike schoenen kids Nike Air Tech Challenge II is een Tinker Hatfield ontworpen en Andre Agassi-goedgekeurde sneaker die nu in een andere originele colorway arriveert: White / Royal.


De signature-serie nike schoenen dames sale veranderde tennisschoenen voorgoed en ondanks zijn successen op de tennisbaan, blijft de sneaker een streetwear nietje met zijn ontwerp en styling. De afstamming heeft meestal heldere kleuren in de mix behouden en deze is niet anders: koninklijk blauw en levendige infrarooddetails knallen op een witte en zilveren lederen basis.


Oorspronkelijk nike schoenen wit ontworpen voor de wereldberoemde tennisster Andre Agassi in 1989 was deze ""Hot Lava"" -uitgave waarschijnlijk de meest populaire en herkenbare kleuruitvoering die uitkwam.


De nike air tech challenge kopen Air Tech Challenge II nam de technische aanpak van de Air Trainer I uit 1987 en verbeterde hem. Ze hadden een paar jaar geleden een korte opleving in 2013 toen Agassi weer bij Nike kwam en er was een hele reeks OG-releases, maar met een silhouet en kleur, zo sterk dat het niet uitmaakt of ze meer dan 25 jaar geleden uitkwamen, of volgende week zijn het straight fire (of heet als lava).

https://www.tofstesneakers.com/